Centre d'Interpretació de la Serra de Llaberia


miércoles, 3 de abril de 2013

Catàleg d'activitats a les Muntanyes de la Costa Daurada


El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada Baix Camp ha editat la primera guia de turisme actiu  amb l’objectiu de promoure el senderisme i el patrimoni natural de la zona, que és l’eix principal de promoció turística dels municipis d’interior i de muntanya de la comarca.

S’han editat 10.000 exemplars que es distribuiran gratuïtament entre els punts d’informació dels municipis de les Muntanyes de la Costa Daurada, entre les oficines d’informació turística de la costa, de Reus, Tarragona, i també se’n faran arribar al Palau Robert de Barcelona.

La guia presenta tot un conjunt d’activitats guiades entre març i desembre de 2013 que ofereixen 9 empreses de turisme actiu que treballen a la zona i que s’ubiquen a Capafonts, Prades, l’Aleixar, Arbolí, Reus i Riudoms. En total s’ofereixen 45 activitats d’àmbits tan diversos com el senderisme, les excursions a cavall, les visites guiades, el tir amb arc, el descens de barrancs, l’escalada, el paintball, la supervivència i l’orientació.

Les activitats es realitzaran a l’entorn de les Muntanyes de Prades, la Serra de Llaberia, la Baronia d’Escornalbou i zones de conreu d’avellaners i oliveres de la comarca.
L’edició d’aquesta guia respon a l’objectiu del Patronat de fomentar la creació de producte turístic que permeti la promoció turística de la marca. Aquest objectiu es basa en la coŀlaboració público-privada , i bon exemple d’això és que de les 11 empreses contactades 9 han respost favorablement a la seva coŀlaboració amb aquesta guia.

Enllaç a la visualització del catàleg: aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario