Centre d'Interpretació de la Serra de Llaberia


martes, 6 de marzo de 2012

Excursió a Tivissa

L'ajuntament de Tivissa i el grup excursionista la Rata Cellarda organitzen el cicle d'excursions CAMINAR PER TIVISSA

El proper diumenge, 11 de març, es fa una excursió de Tivissa en direcció a les Planes (dir. Móra). El recorregut de 15,7 km té una dificultat mitjana i una durada aproximada de 4,5 hores. Els punts d'interès són: Tivissa - Campos - Barranc de les Canaletes - Les Coves de Txitxiperi - Les Planes - Pixavaques - Tivissa.

Recomanacions: Portar Calçat còmode, aigua i esmorzar.
Característiques de la caminada: El 80% del recorregut es per pista però hi ha petits trams de senders i asfalt. Punt topogràfic més alt: 335m, i més baix: 38m.

Les excursions inclouen organització, guiatge i comentaris. Tots els participans s'inscriuran amb nom i DNI a l'inici de la caminada. En cas de no anar acompanyats, els menors necessiten una autorització dels pares o tutors per a la realització de l'activitat. L'organització es reserva el dret de modificar o suspendre qualsevol dels itineraris previstos per tal de garantir el benestar del grup o d'algun dels membres. Durant el trajecte i dins de l'horari de les activitats, els participants han de seguir les indicacions del guia i no es poden separar del grup. No és permès llençar deixalles pels llocs on es passa. Cal respectar el medi que ens envolta.

Podeu consultar el cartell de l'activitat a l'enllaç: http://www.tivissa.altanet.org/bd/excursio.pdf